(π.χ. Φανοβαφεία Αυτοκινήτων Περιστέρι Αττικής)

Ποιοί Είμαστε

Γνωρίζοντας από κοντά τον χώρο της επισκευής αυτοκινήτων-μοτοσυκλετών και μεγάλων οχημάτων επί 30 χρόνια, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ανάγκη ευκολότερης επικοινωνίας και καλύτερης εξυπηρέτησης ανάμεσα στους ιδιοκτήτες οχημάτων και των επισκευαστών.

Σαν ιδιώτης, θέλω να γνωρίζω σε ποιόν επισκευαστή ή σε ποιό συνεργείο μπορώ να απευθυνθώ, από πού να αγοράσω τα καλύτερα και φθηνότερα ανταλλακτικά, πως να βελτιώσω το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα μου, ποιά ασφάλεια με συμφέρει να επιλέξω.

Σαν επισκευαστής ή σαν εταιρεία παροχής υπηρεσιών, θέλω να γνωρίζω πώς μπορώ να προωθήσω την εργασία μου, πως θα με γνωρίσουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρω.

Βάση αυτής της ανάγκης δημιουργήσαμε την πρώτη και την μόνη εξειδικευμένη ιστοσελίδα του χώρου, ώστε να μπορείτε να βρείτε ανά πάσα στιγμή τους επισκευαστές που χρειάζεστε για το όχημα σας. Συγχρόνως θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλες  τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του χώρου, τις υπηρεσίες που υπάρχουν διαθέσιμες στην περιοχή που θα επιλέξετε ώστε να έχετε την πληρέστερη δυνατότητα επιλογής.

Η εγγραφή σας στην ιστοσελίδα ως ιδιώτης (εγγραφή στο Newsletter,), σας δίνει την δυνατότητα να ενημερώνεστε για προσφορές και ειδικές τιμές που αφορούν την  συντήρηση, επισκευή και βελτίωση του οχήματος σας, ΜΟΝΟ για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που εσείς θα επιλέξετε ότι σας ενδιαφέρουν.

Στην αρχική σελίδα θα βρείτε Χρήσιμες Πληροφορίες, όπως Τιμές Καυσίμων ανά περιοχή, Εφημερεύοντα Βουλκανιζατέρ, Εφημερεύοντα Πρατήρια Βενζίνης & Εφημερεύοντα Πρατήρια Υγραερίου, Εφημερεύοντα Νοσοκομεία & Εφημερεύοντα Φαρμακεία, Τηλέφωνα Οδικής Βοήθειας, Δικηγόρους Τροχαίων Ατυχημάτων, Ασφάλιση οχήματος-Online, όπως και τι θα πρέπει να κάνετε στην περίπτωση που εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή αναζήτηση.