(π.χ. Φανοβαφεία Αυτοκινήτων Περιστέρι Αττικής)

Συχνές ερωτήσεις

Ποιος είναι ο σκοπός της ιστοσελίδας;  
Σκοπός της ιστοσελίδας είναι ή συγκέντρωση όλων των επαγγελματιών του χώρου της επισκευής, συντήρησης και βελτίωσης οχημάτων σε έναν ιστότοπο, ώστε να είναι ευκολότερη η επικοινωνία σας μαζί τους. Επιλέξαμε το όνομα trakara.gr  για την εύκολη απομνημόνευση του.

Γιατί να επιλέξω το trakara.gr;
Γιατί είναι η πρώτη και η μόνη εξειδικευμένη ιστοσελίδα του χώρου που εστιάζει μόνο στα οχήματα και σε όλες τις δραστηριότητες γύρω από αυτά.

Ποια η διαφορά με τις άλλες σελίδες αναζήτησης;
Το trakara.gr διαφέρει σημαντικά από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες αναζήτησης. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι μπορείτε να ενημερώνεστε αναλυτικά για κάθε επαγγελματία της ειδικότητας που σας ενδιαφέρει.

Τι μπορώ να δω στους επαγγελματίες;
Για κάθε εγγεγραμμένο επαγγελματία στο trakara.gr μπορείτε να γνωρίζετε διεύθυνση, τηλέφωνο, τις υπηρεσίες που παρέχει, τις τιμές και τις προσφορές του, τον χώρο και την εργασία του με φωτογραφίες και βίντεο, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα.

Τι μπορώ να κερδίσω σαν ιδιώτης;
Με την εγγραφή σας στο Newsletter,  θα λαμβάνετε ενημερώσεις και προσφορές σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Τι επιπλέον μπορώ να βρω στην ιστοσελίδα;
Τι θα κάνετε σε περίπτωση τρακαρίσματος και που θα απευθυνθείτε για την επισκευή του αυτοκινήτου σας.  Ακόμα χρήσιμες πληροφορίες όπως:

Τιμές Καυσίμων ανά περιοχή, Εφημερεύοντα Βουλκανιζατέρ, Εφημερεύοντα Πρατήρια Βενζίνης & Υγραερίου, Εφημερεύοντα Νοσοκομεία & Φαρμακεία, Τηλέφωνα Οδικής Βοήθειας, Δικηγόρους Τροχαίων Ατυχημάτων, Ασφάλιση οχήματος-Online, ΚΤΕΟ, Παρουσιάσεις βελτιώσεων και ότι νέο υπάρχει γύρω από το χώρο του αυτοκινήτου και των μοτοσυκλετών.

Πόσες κατηγορίες υπάρχουν;
47 κατηγορίες έως αυτή την στιγμή που μπορείτε να τις συνδυάσετε στην αναζήτηση σας  με 43 υπηρεσίες. Το προσωπικό του trakara.gr είναι καθημερινά στον δρόμο, εμπλουτίζοντας την ιστοσελίδα, με νέες καταχωρήσεις επαγγελματιών.

Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη δημιουργίας μιας επιπλέον κατηγορίας ή υπηρεσίας, είμαστε στην διάθεση σας να εξετάσουμε το αίτημα σας.

Πώς λειτουργεί η αναζήτηση;
Αναζητήστε ονομαστικά τον επαγγελματία ή την επιχείρηση που σας ενδιαφέρει, χρησιμοποιώντας το πεδίο Ονομασία ή Περιοχή ή Υπηρεσία ή Τ.Κ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά τα κριτήρια για να περιορίσετε τον αριθμό των αποτελεσμάτων, αν θέλετε να κάνετε κάποια γενική αναζήτηση,
(π.χ. φανοποιεία, περιοχή Περιστέρι).

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές των εικονιδίων για να δείτε συγκεντρωτικά όλες τις καταχωρήσεις επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην κατηγορία που θα επιλέξετε.

Πως μπορώ να επιλέξω ένα επαγγελματία;
Το trakara.gr  σας δίνει τη δυνατότητα να συλλέξετε πληροφορίες, για υπηρεσίες, προϊόντα, τιμές, περιοχή  και να τις συγκρίνετε ανάμεσα σε πολλούς επαγγελματίες ώστε να διαλέξετε  την πιο συμφέρουσα για εσάς επιλογή.